ROEN
 • Valoare catre consumator,

  Dezvoltare pentru client

  Suntem dedicati indeplinirii nevoilor consumatorilor, indiferent unde se afla acestia (intr-o localitate de munte sau intr-un mare oras). Facem tot ce depinde de noi sa adaugam in mod constant valoare (pentru cumparator) si sa generam (pentru magazine) crestere a business-ului, livrand un serviciu exceptional.

  Citeste mai mult

 • Te bucuri de alegerea corecta!

  Interbrands este alegerea corecta pentru angajatii, clientii, partenerii, actionarii sai, pentru consumatorii carora li se adreseaza. Cu totii se bucura de aceasta alegere la fel de mult cat noi, cei din Interbrands, ne bucuram de a fi atins impreuna excelenta.

  Citeste mai mult

 • Suntem dedicati excelentei

  in servicii

  Interbrands face diferenta in piata datorita retelei nationale “full-service”, care asigura capabilitatile logistice si comerciale pentru acoperirea directa a tuturor canalelor de vanzare (retele multinationale, depozite en-gross, sub-distribuitori, supermarketuri, farmacii, magazine de proximitate, mediu online).

  Citeste mai mult

 • Suntem un partener de elita

  pentru branduri de elita

  Credem in parteneriatele de durata, sustenabile si generatoare de valoare, datorita carora (intr-o istorie de peste 20 de ani) am construit marci devenite lideri incontestabili in categorie.

  Citeste mai mult

 • Crestem prin talent

  Ca angajati Interbrands, am devenit parte integranta a unei culturi a recunoasterii si respectului, catre care atragem, retinem si dezvoltam Talentul din industrie, consolidand un mediu organizational centrat pe dezvoltare.

  TestimonialePosturi disponibile

Marketing

Interbrands este o organizatie centrata pe client, preocupata in mod esential de calitate. Ne asiguram de pastrarea standardelor inalte prin proceduri eficiente si minutioase de control al calitatii, cu foarte mare atentie la detalii, pentru a indeplini si depasi asteptarile clientului. Ne ascultam clientii, luam in considerare solicitarile si sugestiile lor, lucram impreuna pentru a ne adapta in mod continuu procesele la cerintele consumatorului. Avem o preocupare constanta catre a genera valoare pentru consumatorii existenti, incercand in acelasi timp sa ne extindem portofoliul pentru / catre noi consumatori.

Produsele distribuite si administrate de Interbrands fac parte din urmatoarele categorii:

1. Tobacco

British American TobaccoPhilips Morris International

2. Personal Care

alwaysblend-a-medcamaydiscreetgilette2head-and-shoulderslondaolayoralbpantene-provwash-and-gowellatonnaturalesseopsfreskopops

3. House Cleaning

acealufixambipurarielbonuxceresitfairylenorloctite-super-gluemr-properreginascotch-britetidebonotucancasablancalegendxl

4. Pharma

nexcarepleasureplaybarza

5. Baby Care

bubchenpamperssleep-and-play

6. Electrics

braunduracelldelonghi

7. Food

ardealularpisatifcobarillamaximsmulino-biancopate-bucegiscandia-sibiuscandiakorabpuertodelgusto

8. Alcoholic Drinks

ador-frizzantealfred-gratienangellidomeniilecoroaneivinarte

Portofoliul de produse Interbrands, actualizat in mod constant, este structurat in asa fel incat sa se adapteze specificului cosului zilnic al consumatorului final, si sa raspunda nevoilor fiecarui tip de client: hipermarket, retea locala de magazine, supermarket, farmacie, mic magazin de familie sau client online, indiferent daca se afla intr-un mare oras sau intr-o zona rurala.

Pentru mai multe informatii despre marcile si produsele noastre, ne puteti contacta telefonic sau prin completarea formularului atasat.