ROEN
 • Valoare catre consumator,

  Dezvoltare pentru client

  Suntem dedicati indeplinirii nevoilor consumatorilor, indiferent unde se afla acestia (intr-o localitate de munte sau intr-un mare oras). Facem tot ce depinde de noi sa adaugam in mod constant valoare (pentru cumparator) si sa generam (pentru magazine) crestere a business-ului, livrand un serviciu exceptional.

  Citeste mai mult

 • Suntem dedicati excelentei

  in servicii

  Interbrands face diferenta in piata datorita retelei nationale “full-service”, care asigura capabilitatile logistice si comerciale pentru acoperirea directa a tuturor canalelor de vanzare (retele multinationale, depozite en-gross, sub-distribuitori, supermarketuri, farmacii, magazine de proximitate, mediu online).

  Citeste mai mult

 • Te bucuri de alegerea corecta!

  Interbrands este alegerea corecta pentru angajatii, clientii, partenerii, actionarii sai, pentru consumatorii carora li se adreseaza. Cu totii se bucura de aceasta alegere la fel de mult cat noi, cei din Interbrands, ne bucuram de a fi atins impreuna excelenta.

  Citeste mai mult

 • Crestem prin talent

  Ca angajati Interbrands, am devenit parte integranta a unei culturi a recunoasterii si respectului, catre care atragem, retinem si dezvoltam Talentul din industrie, consolidand un mediu organizational centrat pe dezvoltare.

  TestimonialePosturi disponibile

 • Suntem un partener de elita

  pentru branduri de elita

  Credem in parteneriatele de durata, sustenabile si generatoare de valoare, datorita carora (intr-o istorie de peste 20 de ani) am construit marci devenite lideri incontestabili in categorie.

  Citeste mai mult

Servicii

Interbrands crede in parteneriatele de durata, stabile si generatoare de valoare, consolidate timp de 20 de ani cu jucatorii cheie de pe piata bunurilor de larg consum. Datorita acestor parteneriate Interbrands a devenit si s-a mentinut „numarul unu" in industrie, transformand marea majoritate a marcilor respectivilor parteneri in lideri incontestabili in categorie. Cei peste 20 de ani de experiență alături de partenerii nostri de top înseamnă valoare adaugata in procesul de vânzare, eficientă a sistemului comercial, excelenta in procesele logistice la nivel national, calitate a serviciului integrat furnizat clientului (consolidata printr-o cunoastere amanuntita a comportamentului cumparatorului si o abordare circumscrisa managementului de categorie).

Interbrands face diferenta in piata datorita retelei nationale "full-service", care asigura capabilitatile logistice si comerciale pentru acoperirea directa a tuturor canalelor de vanzare (retele multinationale, depozite en-gross, sub-distribuitori, supermarketuri, farmacii, magazine de proximitate, mediu online). Mai mult decat atat, avem cea mai mare baza de clienti activi gestionata la ora actuala de un distribuitor national.