ROEN
 • Te bucuri de alegerea corecta!

  Interbrands este alegerea corecta pentru angajatii, clientii, partenerii, actionarii sai, pentru consumatorii carora li se adreseaza. Cu totii se bucura de aceasta alegere la fel de mult cat noi, cei din Interbrands, ne bucuram de a fi atins impreuna excelenta.

  Citeste mai mult

 • Crestem prin talent

  Ca angajati Interbrands, am devenit parte integranta a unei culturi a recunoasterii si respectului, catre care atragem, retinem si dezvoltam Talentul din industrie, consolidand un mediu organizational centrat pe dezvoltare.

  TestimonialePosturi disponibile

 • Suntem dedicati excelentei

  in servicii

  Interbrands face diferenta in piata datorita retelei nationale “full-service”, care asigura capabilitatile logistice si comerciale pentru acoperirea directa a tuturor canalelor de vanzare (retele multinationale, depozite en-gross, sub-distribuitori, supermarketuri, farmacii, magazine de proximitate, mediu online).

  Citeste mai mult

 • Valoare catre consumator,

  Dezvoltare pentru client

  Suntem dedicati indeplinirii nevoilor consumatorilor, indiferent unde se afla acestia (intr-o localitate de munte sau intr-un mare oras). Facem tot ce depinde de noi sa adaugam in mod constant valoare (pentru cumparator) si sa generam (pentru magazine) crestere a business-ului, livrand un serviciu exceptional.

  Citeste mai mult

 • Suntem un partener de elita

  pentru branduri de elita

  Credem in parteneriatele de durata, sustenabile si generatoare de valoare, datorita carora (intr-o istorie de peste 20 de ani) am construit marci devenite lideri incontestabili in categorie.

  Citeste mai mult

Professional Brands

Professional Brands Marketing&Distribution este un Business Unit creat la 1 Iulie 2010 ca parte a organizatiei Interbrands Marketing&Distribution, dupa ce Interbrands achizitioneaza Wella Romania de la Procter&Gamble.

Distribuim si promovam branduri profesionale de prestigiu. Activitatea noastra este de tip B2B, adica suntem profesionisti si ne adresam profesionistilor. Brandurile distribuite in Romania sunt branduri de prestigiu, inovatoare in piata profesionala de ingrijire a parului: Wella Professionals, System Professional, Londa Professional, Sebastian Professional, Nioxin. Secundar, ca parte a ofertei comerciale avem in portofoliul nostru accesorii, tehnica si mobilier pentru saloanele de coafura marca: Tondeo, Beauty Star, Patrick Cameron.

Incepand cu luna noiembrie 2013, Professional Brands Marketing & Distribution a lansat noua divizie SKIN CARE & SPA. Primele marci incluse in portofoliul diviziei au fost brand-ul profesional de ingrijire a pielii pe baza de alge marine REPÊCHAGE (produs in SUA) si RICA, un system avansat de epilare dezvoltat in Italia (Sicilia). Incepand cu luna septembrie 2015, portofoliul Diviziei Skin Care & Spa s-a imbogatit cu brandul de cosmetice profesionale bio NATURYS.

Viziunea noastra este sa devenim #1 in industria serviciilor de infrumusetare din Romania prin consolidarea pozitiei de lider pe piata profesionala de ingrijire a parului. Misiunea noastra este sa fim partenerul vizionar si de incredere al saloanelor de coafura oferindu-le educatie, inspiratie si inovatie pentru dezvoltarea afacerii de salon in special si a pietei profesionale in general.

Valorile in care credem cu tarie sunt: Calitatea, Increderea, Pasiunea, Profesionalismul, Educatia si Inovatia.