ROEN
 • Te bucuri de alegerea corecta!

  Interbrands este alegerea corecta pentru angajatii, clientii, partenerii, actionarii sai, pentru consumatorii carora li se adreseaza. Cu totii se bucura de aceasta alegere la fel de mult cat noi, cei din Interbrands, ne bucuram de a fi atins impreuna excelenta.

  Citeste mai mult

 • Valoare catre consumator,

  Dezvoltare pentru client

  Suntem dedicati indeplinirii nevoilor consumatorilor, indiferent unde se afla acestia (intr-o localitate de munte sau intr-un mare oras). Facem tot ce depinde de noi sa adaugam in mod constant valoare (pentru cumparator) si sa generam (pentru magazine) crestere a business-ului, livrand un serviciu exceptional.

  Citeste mai mult

 • Suntem dedicati excelentei

  in servicii

  Interbrands face diferenta in piata datorita retelei nationale “full-service”, care asigura capabilitatile logistice si comerciale pentru acoperirea directa a tuturor canalelor de vanzare (retele multinationale, depozite en-gross, sub-distribuitori, supermarketuri, farmacii, magazine de proximitate, mediu online).

  Citeste mai mult

 • Crestem prin talent

  Ca angajati Interbrands, am devenit parte integranta a unei culturi a recunoasterii si respectului, catre care atragem, retinem si dezvoltam Talentul din industrie, consolidand un mediu organizational centrat pe dezvoltare.

  TestimonialePosturi disponibile

 • Suntem un partener de elita

  pentru branduri de elita

  Credem in parteneriatele de durata, sustenabile si generatoare de valoare, datorita carora (intr-o istorie de peste 20 de ani) am construit marci devenite lideri incontestabili in categorie.

  Citeste mai mult

Povestea Siglei Interbrands

Cand ne gandim la un simbol pentru Interbrands, ne gandim la "cutia magica" din jocurile copilariei (in ea puneam oricate lucruri voiam noi, nu se umplea niciodata), in care acum incap toate brand-urile importante, care conteaza pentru consumator. Logo-urile acestor marci intra sau ies din "cutia magica Interbrands", insa, indiferent cat de multe sau de diferite sunt, cat de repede se misca sau in ce directie, toate raman aproape de "cutia magica", care le primeste pe toate fara sa se umple si fara sa se rastoarne.

The Story of Our Logo

The Story of Our Logo - magic box

The Story of Our Logo - Interbrands

The Story of Our Logo - logo

The Story of Our Logo - logo Interbrands