ROEN
 • Valoare catre consumator,

  Dezvoltare pentru client

  Suntem dedicati indeplinirii nevoilor consumatorilor, indiferent unde se afla acestia (intr-o localitate de munte sau intr-un mare oras). Facem tot ce depinde de noi sa adaugam in mod constant valoare (pentru cumparator) si sa generam (pentru magazine) crestere a business-ului, livrand un serviciu exceptional.

  Citeste mai mult

 • Suntem un partener de elita

  pentru branduri de elita

  Credem in parteneriatele de durata, sustenabile si generatoare de valoare, datorita carora (intr-o istorie de peste 20 de ani) am construit marci devenite lideri incontestabili in categorie.

  Citeste mai mult

 • Crestem prin talent

  Ca angajati Interbrands, am devenit parte integranta a unei culturi a recunoasterii si respectului, catre care atragem, retinem si dezvoltam Talentul din industrie, consolidand un mediu organizational centrat pe dezvoltare.

  TestimonialePosturi disponibile

 • Te bucuri de alegerea corecta!

  Interbrands este alegerea corecta pentru angajatii, clientii, partenerii, actionarii sai, pentru consumatorii carora li se adreseaza. Cu totii se bucura de aceasta alegere la fel de mult cat noi, cei din Interbrands, ne bucuram de a fi atins impreuna excelenta.

  Citeste mai mult

 • Suntem dedicati excelentei

  in servicii

  Interbrands face diferenta in piata datorita retelei nationale “full-service”, care asigura capabilitatile logistice si comerciale pentru acoperirea directa a tuturor canalelor de vanzare (retele multinationale, depozite en-gross, sub-distribuitori, supermarketuri, farmacii, magazine de proximitate, mediu online).

  Citeste mai mult

Cumpara acum

Decizia Interbrands de a accesa canalul on-line si de a consolida comertul electronic ca parte a strategiei sale de dezvoltare a aparut firesc, aliniata tendintelor actuale ale pietei si comportamentului acelor cumparatori care cauta o alternativa la experienta de cumparare clasica (ce implica astazi timp personal irosit in trafic, in magazine, in fata raftului si la cozile de la casele de marcat).

Pe cale de consecinta, Interbrands a dezvoltat si administreaza doua site-uri de cumparaturi on-line, ambele deschise publicului larg din 2013, care ofera o experienta de cumparare comoda, simpla, sigura si rapida:

Cumpara acum!   www.shopidoki.ro: „magazin de familie", cu peste 3.000 de produse de larg consum (alimentare, produse de ingrijirea casei, ingrijire personala, cosmetice, produse pentru copii, etc), si distributie gratuita la nivel national;

Cumpara acum!   www.maminet.ro: „magazin specializat" cu produse pentru copii intre 0-3 ani, dar si cu produse pentru proaspetele sau viitoarele mamici. De asemenea, pe langa produse, site-ul acopera si o importanta zona de informare medicala, petrecerea timpului liber si evenimente dedicate copilasilor.

Viziunea Interbrands pentru viitorul sau on-line este sa furnizeze cel mai bun serviciu pentru cumparaturi de produse de larg consum (FMCG) in mediul virtual.