ROEN
 • Te bucuri de alegerea corecta!

  Interbrands este alegerea corecta pentru angajatii, clientii, partenerii, actionarii sai, pentru consumatorii carora li se adreseaza. Cu totii se bucura de aceasta alegere la fel de mult cat noi, cei din Interbrands, ne bucuram de a fi atins impreuna excelenta.

  Citeste mai mult

 • Suntem un partener de elita

  pentru branduri de elita

  Credem in parteneriatele de durata, sustenabile si generatoare de valoare, datorita carora (intr-o istorie de peste 20 de ani) am construit marci devenite lideri incontestabili in categorie.

  Citeste mai mult

 • Crestem prin talent

  Ca angajati Interbrands, am devenit parte integranta a unei culturi a recunoasterii si respectului, catre care atragem, retinem si dezvoltam Talentul din industrie, consolidand un mediu organizational centrat pe dezvoltare.

  TestimonialePosturi disponibile

 • Suntem dedicati excelentei

  in servicii

  Interbrands face diferenta in piata datorita retelei nationale “full-service”, care asigura capabilitatile logistice si comerciale pentru acoperirea directa a tuturor canalelor de vanzare (retele multinationale, depozite en-gross, sub-distribuitori, supermarketuri, farmacii, magazine de proximitate, mediu online).

  Citeste mai mult

 • Valoare catre consumator,

  Dezvoltare pentru client

  Suntem dedicati indeplinirii nevoilor consumatorilor, indiferent unde se afla acestia (intr-o localitate de munte sau intr-un mare oras). Facem tot ce depinde de noi sa adaugam in mod constant valoare (pentru cumparator) si sa generam (pentru magazine) crestere a business-ului, livrand un serviciu exceptional.

  Citeste mai mult

Enjoy the Right Choice!

About Us

Despre noi

Cei peste 20 de ani de experiență ai Interbrands alături de parteneri de top, adresand atat comertul tip retail cat si consumatorul in mod direct (prin platformele de vanzare on-line), înseamnă valoare generata in procesul de vânzare, eficienta a sistemului comercial, excelenta in procesele logistice la nivel national.

Services

Servicii

Interbrands oferă servicii integrate de administrare a lanțului de aprovizionare, acoperind toată gama activităților specifice: import, logistică, marketing, distribuție, promovare, dezvoltare de produs, merchandising, încasare. Suntem un distribuitor “full-service”, generator consecvent de valoare.

Partners

Parteneri

Interbrands a intrat pe piața românească având ca prim partener compania americană Procter & Gamble. Ulterior, ni s-au alăturat multe alte companii prestigioase din diferite zone de piață (British American Tobacco, Nestlé, Henkel, 3M, Danone, Philip Morris Trading, De Longhi, Kenwood, etc.)

 

Buy Now

Cumpără acum

Portofoliul nostru include produse care răspund majoritatii necesităților cotidiene ale consumatorului. În același timp, selecția tipurilor de produse a fost realizată astfel încât să răspundă nevoilor fiecărui client, de la hypermarketuri și lanțuri internaționale de magazine la mici băcănii, magazine de proximitate și mai recent clienți online, prin intermediul celor 3 site-uri de e-commerce comanda.interbrands.ro (dedicat clientilor revanzatori), shopidoki.ro și maminet.ro (care se adreseaza consumatorilor).

Careers

Cariere

Interbrands creează un mediu de lucru pozitiv pentru angajații săi, prin munca de echipa si un schimb continuu si inovativ de idei, valorizand preocuparea pentru dezvoltarea personala, responsabilitatea, colaborarea, dorința de a evolua, cu scopul de a genera valoare in mod consistent si continuu.